Menu
EUR
Wasbare wattenschijfjes

Wasbare wattenschijfjes

Door: Leen Reacties: 0

Ella

 

De stof

Je heb enorm veel verschillende merken, maar degene die wij bij Oepsie Poepsie verkopen zijn Imse Vimse en Avo&Cado. Bij beide merken zijn de wattenschijfjes gemaakt uit 100% organisch katoen. De manier waarop het katoen verwerkt wordt geeft wel verschil in zachtheid, dikte en rekbaarheid. 

Verschillende soorten wattenschijfjes

Die van Avo&Cado bestaan uit badstof. Ze zijn heel zacht en worden elastischer als je ze nat maakt. Heb je een gevoelige huid? Dan is deze toch echt een goede keuze. 

Vergelijking Imse Vimse - Avo&Cado
Links: Avo&Cado - Rechts: Imse Vimse

Bij Imse Vimse hebben we verschillende versies. De standaard witte en zwarte wattenschijfjes zijn ook gemaakt uit badstof. Deze badstof is iets minder "fluffy" dan die van Avo&Cado, maar nog wel super zacht. Als je de doekjes nat maakt blijven ze de vorm wel beter behouden. Zeker een aanrader om make-up te verwijderen of om je gezicht te reinigen voor je gaat slapen. 

De groene watjes van Imse Vimse zijn uitgevoerd in tricot. Dit is een dunnere stof die je eenvoudig kan vouwen om bv een fijner puntje te vormen. Handig om bijvoorbeeld je oogmake-up bij te werken of te verwijderen. 

 

Imse Vimse Groen Imse Vimse Paars

 

De paarse wattenschijfjes van Imse Vimse bestaan uit de combinatie van badstof en tricot. Goede keuze dus als je watjes zoekt om je oogmake-up te verwijderen en je gezicht te reinigen. 

 

Verpakking

De watjes van Imse Vimse worden verkocht met een wasnetje. Hier kan je ze eenvoudig in wassen, zo krijgen ze niet de kans om tussen de rubbers van je wasmachine verdwijnen. Voor de rest zit er geen verpakking rond, dus is er ook geen extra vervuiling.

 

Imse Vimse verpakking wasnetje

 

Die van Avo&Cado zitten dan weer in een milieuvriendelijke verpakking uit papier. Heb je thuis wasnetjes genoeg? Dan hoef je niet persé eentje extra in huis te hebben en kan je met deze doekjes zeker verder. 

 

Avo&Cado verpakking

 

Mijn keuze

Ik gebruik zelf thuis de basic witte van Imse Vimse en de witte van Avo&Cado. Ik heb geen gevoelige huid en gebruik amper make-up. Voor mij was de keuze dus niet zo moeilijk. 

 

 

Twijfel je toch nog na het lezen van deze blog? Dan wil ik je gerust alle opties eens laten zien en voelen. Neem gewoon contact met me op via het contactformulier en dan maken we een afspraak.

[products=blog_wattenschijfjes]


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

15-02-2021
Cheeky Wipes

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »