Menu
EUR
Tetrawashandjes van ons eigen huismerk

Tetrawashandjes van ons eigen huismerk

Door: Leen Reacties: 0

Aischa & Maybell 

Maybell is nu bijna 13 maanden oud en sinds de geboorte gebruikten wij al altijd tetradoeken en -washandjes. We hebben ondertussen al een kast vol soorten/merkjes, alleen zijn er maar een klein aantal die we ook effectief gebruiken omdat anderen niet zo handig/kwaliteitsvol zijn.

 

Gebruiksgemak: 5/5

Heel handig in gebruik door de grootte van de washand zeker een 5! Mijn vriend heeft grote handen en alle tetra washandjes die we hebben zijn te klein voor hem.. Het washandje is ook heel zacht. Als je de washand nat maakt absorbeert hij heel veel water waardoor je washandje goed nat is maar niet enorm veel lekt als je bv je kindje vlug wilt opfrissen en niet je hele vloer nat wilt hebben.

 

Kwaliteit: 5/5

De washand is super zacht! Ik ben alleszins benieuwd hoe de kwaliteit zal zijn als we de washand een tijdje hebben gebruikt. I'll keep you updated.

 

Was mis je nog, wat kan beter?

Ik vind persoonlijk dat er niets beter hoeft aan het product! Misschien nog wat meer kleurtjes in het assortiment. Ik heb graag verschillende kleuren en niet allemaal dezelfde. 

*Nota van Leen: die verschillende kleurtjes en printjes komen er zeker aan!

 

Wat vind je positief aan het product?

De grootte van de washand en dat hij zo zacht is, dat er ook duidelijk aan de washand hangt hoe je hem mag wassen/drogen etc.

 

Algemene puntenscore: 5/5

We gaan binnenkort ook een tetradoek van Oepsie Poepsie bestellen. Hopelijk is dit een even groot succes als het washandje. 

[products=blog_washandjes]


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

15-02-2021
Cheeky Wipes

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »